Πλους μαθητών της Γ’ Λυκείου με υποβρύχιο και πυραυλακάτους

Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ολιγόωρος πλους των κληρωθέντων μαθητών Γ Λυκείου με τις Πυραυλακάτους Ρίτσος και Ρουσσέν, καθώς και με το υποβρύχιο Πιπίνος του Πολεμικού Ναυτικού.

Τους μαθητές και τους συνοδούς αυτών υποδέχθηκε στο ΓΕΝ το απόγευμα της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ και την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2019 στο Αρχηγείο στόλου ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ.

Εν συνεχεία οι μαθητές, μετά την σύντομη ενημέρωση που είχαν στο Αρχηγείο Στόλου για το έργο του Πολεμικού Ναυτικού, επιβιβάστηκαν στα πολεμικά πλοία και το υποβρύχιο τα οποία απέπλευσαν για τις προσβάσεις του Σαρωνικού κόλπου. Κατά την διάρκεια του πλου ενημερώθηκαν για τις επιχειρησιακές δυνατότητες των πλοίων. Μετά την ολοκλήρωση του πλου επιδόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στους μαθητές.

Οι συνοδοί των μαθητών μετά το απόπλου των πλοίων είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη Φρεγάτα Ψαρά, και σε σημεία ενδιαφέροντος της νήσου Σαλαμίνας. Στη συνεχεία γευμάτισαν στην Λέσχη Αξιωματικών του Αρχηγείου Στόλου.

Πλους μαθητών της Γ’ Λυκείου με υποβρύχιο και πυραυλακάτουςΠλους μαθητών της Γ’ Λυκείου με υποβρύχιο και πυραυλακάτουςΠλους μαθητών της Γ’ Λυκείου με υποβρύχιο και πυραυλακάτουςΠλους μαθητών της Γ’ Λυκείου με υποβρύχιο και πυραυλακάτουςΠλους μαθητών της Γ’ Λυκείου με υποβρύχιο και πυραυλακάτουςΠλους μαθητών της Γ’ Λυκείου με υποβρύχιο και πυραυλακάτουςΠλους μαθητών της Γ’ Λυκείου με υποβρύχιο και πυραυλακάτουςΠλους μαθητών της Γ’ Λυκείου με υποβρύχιο και πυραυλακάτουςΠλους μαθητών της Γ’ Λυκείου με υποβρύχιο και πυραυλακάτουςΠλους μαθητών της Γ’ Λυκείου με υποβρύχιο και πυραυλακάτουςΠλους μαθητών της Γ’ Λυκείου με υποβρύχιο και πυραυλακάτουςΠλους μαθητών της Γ’ Λυκείου με υποβρύχιο και πυραυλακάτους

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.