Ποιοι είναι οι Εθελοντές Έφεδροι της ΛΕΦΕΔ που διαγωνίζονται στην CAMBRIAN PATROL;

Καθώς η ομάδα των Εθελοντών Εφέδρων διαγωνίζεται στην άσκηση CAMBRIAN PATROL του Βρετανικού στρατού αξίζει να παραθέσουμε ορισμένα στοιχεία που έχουν την δική τους μοναδική σημασία. Η ομάδα αποτελείται από:

ΠΕΡΙΠΟΛΑΡΧΗΣ Νικόλαος ΕΦ Ανθυπολοχαγός Πεζικού Ειδικών Δυνάμεων 45 ετών
ΒΟΗΘΟΣ ΠΕΡΙΠΟΛΑΡΧΗ Γεώργιος ΕΦ Λοχίας Πεζικού 41 ετών
ΜΕΛΟΣ Κωνσταντίνος ΕΦ Ανθυπολοχαγός Πεζικού 30 ετών
ΜΕΛΟΣ Βασίλειος ΕΦ Στρατιώτης Υγειονομικού Σώματος Ιατρός 41 ετών
ΜΕΛΟΣ Στυλιανός ΕΦ Στρατιώτης Πυροβολικού 37 ετών
ΜΕΛΟΣ Σταύρος ΕΦ Στρατιώτης Πεζικού Ειδικών Δυνάμεων 33 ετών
ΜΕΛΟΣ Κωνσταντίνος ΕΦ Στρατιώτης Πεζικού Ειδικών Δυνάμεων 33 ετών
ΜΕΛΟΣ Χρήστος ΕΦ Ναύτης Πολεμικό Ναυτικό 52 ετών.

Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι τα 40 έτη, αποτελούμενη από άνδρες Όπλων και Σωμάτων, η εκπαίδευση που έλαβαν κατά την θητεία τους γνωστή, η συντήρηση και μετεκπαίδευση τους από την Ελληνική Πολιτεία επίσης γνωστή…

Κι όμως είναι εκεί και συναγωνίζονται έχοντας τις προηγούμενες χρονιές πολύ σημαντικές επιτυχίες απέναντι σε, επαγγελματίες στρατιωτικούς Ειδικών Δυνάμεων από τους πιο ισχυρούς Στρατούς σε μια από τις πιο απαιτητικές ασκήσεις Παγκοσμίως.

Πως τα καταφέρνουν; Πως είναι δυνατόν να τα καταφέρνουν;

Η απορία για χρόνια στα μάτια των Στρατιωτικών που οργανώνουν ή διαγωνίζονται στην άσκηση, ποιοι είναι τελικά αυτοί οι Έλληνες τι ακριβώς είναι και αφού είναι σε τέτοια κατάσταση οι 40άρηδες Έφεδροι πως είναι τότε ο τακτικός στρατός τους.

“ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ”
Η Λύση
Η Δύναμη Αποτροπής
Το παράδειγμα προς όλους τους Έλληνες για το τι μπορούμε να επιτύχουμε όταν είμαστε αποφασισμένοι.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

2 Απαντήσεις

  1. Η προϋπόθεση είναι η θέληση, όταν δεν θέλει κάποιος δεν μπορείς να τον πείσεις με το ζόρι και να έχεις την απαίτηση να είναι αποτελεσματικός και να το κάνει και δορεάν από πάνω, όταν εσύ που τον διατάζεις πληρώνεσαι. Όλοι έχουν τα έξοδα τους και χρειάζονται χρήματα. Για να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με ένα αντικείμενο πρέπει να έχει κάτι χειροπιαστό, εκτός από διαταγές και λόγια στον αέρα.

  2. Ενα μεγάλο μπράβο από εμένα σε αυτόύς τους ανθρώπους για το χρόνο και χρήμα που ξοδεύουν για να δείξουν ότι η ηλικία δεν μετράει ( ο Ε.Σ σε θεωρεί μετα τα 45 ξοφλημένο για να σε καλέσει σε καμία άσκηση)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.