Η Πολωνία παρήγγειλε συστήματα αισθητήρων επιτήρησης Flexnet

Η Ελεγκτική Υπηρεσία Εξοπλισμών της Πολωνίας ανακοίνωσε στον ιστότοπο της την 30η Σεπτεμβρίου ότι παρήγγειλε 116 πακέτα συστημάτων αισθητήρων επιτήρησης (RSS) Flexnet για 67 εκατομμύρια ζλότι ($17 εκατ.) από την σουηδική εταιρεία Exensor Technology.

Τα συστήματα πρόκειται να παραδοθούν το 2019-20.

Το Flexnet της Exenson Technology επιλέχθηκε έναντι των προτάσεων των Elbit Systems Lang & C4I και WB Electronic. Το RSS σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθεί απο τις επιτηρητικές περιπόλους σε τακτικό επίπεδο στην Πολωνία και αποστολές στο εξωτερικό.

Το Flexnet είναι μια δικτυωμένη οικογένεια ανεπάνδρωτων επίγειων αισθητήρων μεταφερόμενων σε σακίδια, που συνδυάζουν οπτικούς (κάμερες ημέρας και νύχτας) και μη οπτικούς αισθητήρες, συσκευές αναμετάδοσης, τρίποδα με ρύθμιση καθ’ύψος για την εγκατάσταση των αισθητήρων, μπαταρίες, φορτιστές και φορητά τερματικά ενσωματωμένα σε συστήματα διοίκησης και ελέγχου.

Remigiusz Wilk

Απόδοση/Μετάφραση απο το Janes.com για την Προέλαση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

3 Απαντήσεις

    1. Είναι για κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών.

      Με Ρώσους γείτονες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό το πρόβλημα. Έρχονται νόμιμα και κάθε σαββατοκύριακο, αρκεί να έχουν και κάτι στις τσέπες. Από το Καλινινγκραντ, στο Gdańsk και σε δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών την ημέρα. Και μετά σχεδόν όλοι τους επιστρέφουν ευχαριστημένοι. Το φαίνεται και στα youtoube, τα οποία ανεβάζουν. – Welcome !

      Τα προβλήματα δημιουργούν οι πολιτικοί τους, όχι ο κόσμος.

  1. Μα Πολωνοί είναι από τους πρωταθλητές του κόσμου στα motion detectors ! Δύο από τα μοντέλα ανιχνευτών παθητικού υπέρυθρου, πολωνικής εταιρίας […], είναι τα μονάχα, ακόμα και σε λογική τιμή, στην Αθήνα, τα οποία δεν έχουν καθόλου πρόβλημα, ούτε μείωση ευαισθησίας, με κάθε, κάθε μία ζέστη των ελληνικών αποθηκών… Έχουν και πάρα πολύ καλά κωδικοποιημένα ασύρματα… Άρα τώρα απλά θα μελετήσουν πολύ προσεκτικά αυτό, το οποίο αγόρασαν 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.