
Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους!
Στο προηγούμενο quiz, υπ’ αριθμόν 237, o πύραυλος που αναζητούσαμε ήταν ο σουηδικός SAAB Rb 05B που προτάθηκε για τα SAAB AJ-37 Viggen της σουηδικής Πολεμικής Αεροπορίας στις αρχές της δεκαετίας του 1970, άλλα δεν εισήλθε σε υπηρεσία εξαιτίας του αμερικανικού AGM-65 “Maverick”, για λόγους κόστους.
Στο νέο quiz ζητάμε τι κάνει η μικρή οθόνη της φωτογραφίας.
Το γνωρίζετε;
Αν ναι, τότε περιμένουμε την ευγενική συμμετοχή σας.
Οι απαντήσεις σας θα δημοσιοποιηθούν, εκτός απροόπτου, την Κυριακή, 5 Μαΐου 2019.
Απάντηση, Κυριακή 5 Μαΐου 2019: Η απάντηση του quiz ήταν η mini οθόνη της Hughes που χρησιμοποιήθηκε από τους Σουηδούς στην επιθετική έκδοση του Viggen, την ΑJ-37 και την χρησιμοποιούσε ο πιλότος για την τηλεοπτική καθοδήγηση των AGM-65 Maverick.



3 Απαντήσεις
Σε λιγο θα μας ζητησεις και τι μαρκα ειναι το ρολοι του τεχνικου.
Και το όνομα της αρραβωνιαστικιάς του.
Καπου την εχω δει την οθονη αλλα δεν μπορω να θυμηθω, μια φορα με την μεγαλη εμπειρια που εχω στα ρωσικα (ειμαι και μετριοφρων ) κατηγορηματικα λεω οχι,ποτε ρωσικο αεροπλανο η αρμα δεν φορεσε αυτην την οθονη.Ισως λεω ισως να ειναι αμερικανικη (αχωνευτοι ανθρωποι).