Η RETIA θα εκθέσει τα νέα της ραντάρ στην DEFEXPO 2020 στην Ινδία

Η αγορά της Ινδίας και της Κεντρικής και Ανατολικής Ασίας ανήκουν στους παραδοσιακούς πελάτες της τσεχικής εταιρίας ραντάρ και προηγμένων ηλεκτρονικών για αυτό και η παρουσία της σε εκθέσεις αμυντικού υλικού στην περιοχή είναι δεδομένες. Πέρυσι, η RETIA ήταν παρούσα στην Air India 2019 και φέτος θα συμμετάσχει στην 5η Έκθεση DEFEXPO 2020 που οργανώνεται στην πόλη Lakhnaú μεταξύ 5-9 Φεβρουαρίου.

Η εταιρία θα εκθέσει στο κοινό τσεχικό περίπτερο το ReGUARD, το πρώτο ραντάρ 3D της εταιρίας. Το ReGUARD μπορεί να εντοπίζει και να παρακολουθεί στόχους στο έδαφος ή ιπταμένους σε χαμηλό ύψος με μικρή ανακλαστική επιφάνεια. Η καινοτομία του νέου ραντάρ είναι πως χρησιμοποιεί τόσο ηλεκτρονική κεραία ανακλαστικής ακτίνας όσο και μηχανικού τύπου μετακίνηση της κεφαλής του ραντάρ.

Ένα άλλο προϊόν είναι το μικρό φορητό ραντάρ ReTWis 5 που χρησιμοποιεί τεχνολογία ευρυζωνικής σάρωσης. Το ReTWis 5 αποτελεί τελευταία ανάπτυξη της RETIA και μπορεί να εντοπίσει έμβιους στόχους μεγέθους ανθρώπων ή κτηνών πίσω από τοίχους ή οποιοδήποτε άλλο μη-μεταλλικό εμπόδιο. Το σύστημα αναπτύχθηκε για καθήκοντα ασφαλείας εγκαταστάσεων και για κυβερνητικές ή ιδιωτικές υπηρεσίες.

Επιπλέον, το σύστημα RetDat είναι ένα σύστημα καταγραφής που χρησιμοποιείται ήδη από την Ινδία για την καταγραφή κι αρχειοθέτηση πληροφοριών από κέντρα διοίκησης και διαχείρισης στα αεροδρόμιά της. Το RetDat χρησιμοποιεί καταγραφή βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων πληροφοριών βοηθώντας στην καλύτερη λειτουργία οργανισμών με πολύπλοκη δομή οι οποίοι διαχειρίζονται μεγάλο όγκο πληροφοριών. Η παρουσία του σημαίνει το ενδιαφέρον προώθησης του συστήματος στην γενικότερη περιοχή.

Πηγή: ptisidiastima.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.