Ρωσία: Προσωπίδες αερίων PMK-4 για την Δυτική Στρατιωτικη Περιφέρεια

©Ρωσικό Υπ.Αμ. | Ρώσος εκπαιδευόμενος του 282ου κέντρου εκπαίδευσης εξοπλισμένος με Ratnik, προσωπίδα αερίων PMK-4 και Ak-12.

Η διοίκηση της Στρατιάς Συνδυασμένων Όπλων της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας (ZVO) θα παραλάβει τις νέες προσωπίδες αέριων PMK-4, οι οποίες ειναι ενσωματωμένος στον ατομικό εξοπλισμό προστασίας Ratnik-2, όπως ανακοινωσε το γραφείο ενημέρωσης της ZVO.

“Τα νέα μέσα ραδιολογικής, χημικής και βιολογικής προστασίας ειναι συμβατά με τις χειμερινές και καλοκαιρινές συλλογές εξοπλισμού των στρατιωτών και ταιριάζουν με τις επιχειρησιακές ανάγκες στις συνθήκες του μακρινού βορρά,” ανακοινωσε η ZVO.

Οι συλλογές PMK-4 διαθέτουν προστατευτικές ομματοθυρίδες στον μπροστινό πανοραμικό τομέα κατασκευασμένες από πολυμερές γυαλί, φίλτρα φωτός, προσαρτήματα για διόρθωση της όρασης όπως επίσης και εξαρτήματα για την πόση ύδατος και την λήψη υγρής τροφής. Ειναι μια προσωπίδα κράνος κατασκευασμένη από ρωσικό βουτυλικό καουτσούκ και σιλικόνη που εξασφαλίζουν σύνθετη προστασία. Το τεχνικό επίπεδο της προσωπίδας αερίων PMK-4 ειναι εφάμιλλο με τα καλύτερα ξένα ανάλογα και τα ξεπερνάει 1,-5 με 2 φορές από άποψη των κύριων προστατευτικών και λειτουργικών χαρακτηριστικών.

Τα στρατεύματα της ZVO αναμένεται να λάβουν, εντός του 2019, περισσότερες απο 6500 σύγχρονες προσωπίδες αερίων.

Απόδοση/Μετάφραση απο το ArmyRecognition.Com για την Προέλαση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.