Ρωσία: Η Avtomatika παρουσίασε τα τελευταία μέσα εντοπισμού ντρόουνς

©TASS | Pishchal

Η ρωσική επιχείρηση Avtomatika παρουσίασε τα τελευταία σχεδία της για τον ηλεκτρονικό εντοπισμό, ταυτοποίηση και εξουδετέρωση των ντρόουνς στο εκθεσιακό κέντρο Πατριώτης, όπως ανακοινωσε η Rostec.

Η εταιρεία παρουσίασε τα συμπλέγματα Pishchal-PRO και Taran-Pro σε μια αντιπροσωπεία από την Σερβία, εκπρόσωπους εταιρειών καυσίμων και ενέργειας, και ομοσπονδιακά όργανα επιβολής του νομού. Οι επισκέπτες ασχολήθηκαν επίσης με τις ηλεκτρονικές αναγνωριστικές συσκευές, τα μέσα εντοπισμού επικοινωνιων και τα χειριστήρια ελέγχου ντρόουνς.

Βίντεο: Το σύστημα Pishchal-PRO

https://youtu.be/FlVxW_gX6iQ

Ο εξοπλισμός σχεδιάστηκε για μακροχρόνια παρακολούθηση της κατάστασης των ραδιοσυχνοτήτων, την ψηφιακή επεξεργασία των συχνοτήτων και την ανίχνευση εκπομπών ντρόουνς.

Επιπρόσθετος εξοπλισμός αναλύει διεξοδικά τα σήματα των ραδιοσυχνοτήτων, εντοπίζει τις πηγές τους και δημιουργεί κι αποθηκεύει αρχεία των ραδιοεκπομπών των ντρόουνς.

“Τα συστήματα εντοπισμού, ταυτοποίησης και εξουδετέρωσης ντροουνς προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον στους κρατικούς αγοραστές και τους πελάτες μεγάλων επιχειρήσεων και εκπροσωπών βιομηχανιών. Διακρίνονται για την σύνθετη προσέγγιση τους, την απλότητα χειρισμού και το μικρό μέγεθος τους. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας στον εντοπισμό και την προειδοποίηση σχετικά με τις απειλές που θέτει η παράνομη χρήση ντροουνς. Η εταιρεία έχει ειδικά εξαρτήματα για τη διασφάλιση της ασφάλειας των μαζικών εκδηλώσεων, όπως το Kupol.

Υπάρχουν επίσης συστήματα για την αντιμετώπιση της παράνομης χρήσης ντροουνς, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Avtomatika, Βλάντιμιρ Καμπάνοφ.

Απόδοση/Μετάφραση απο το AirRecognition.Com για την Προέλαση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.