Η Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς είναι σημαντικός σταθμός στην καριέρα κάθε Αξιωματικού.

Στην Θεσσαλονίκη, στο Στρατόπεδο ΝΤΑΛΙΠΗ, στην Καλαμαριά, εδρεύει η Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς. Εκεί, οι Αξιωματικοί περνούν εκπαίδευση διάρκειας έξι μηνών κατά την οποία εφοδιάζονται με πολύτιμες γνώσεις και όλα όσα είναι απαραίτητα για να εξασκούν ορθά και με τον βέλτιστο τρόπο τα καθήκοντα τους. Στην Σχολή φοιτούν επίσης στελέχη από την Κύπρο και ξένες χώρες.

“Αποτελεί πρόκληση για όλους τους σπουδαστές καθώς μ’ αυτό ολοκληρώνεται η κατάρτιση μας ως Αξιωματικοί και πλέον θα μπορούμε να υπηρετήσουμε ως Επιτελείς και αργότερα ως Διοικητές Σχηματισμών του Στρατού Ξηράς, σ’ όλα τα κλιμάκια”. Ταγματάρχης (ΠΖ) Αθανάσιος Τριανταφύλλης Σπουδαστής Σχολής Πολέμου Στρατού Ξηράς.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: