Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκονται σπουδαστές της ΣΜΥΝ

ΛΕΣΒΟΣ L-176
To Α/Γ πλοίο του περήφανου Ελληνικού Ναυτικού “ΛΕΣΒΟΣ” (L-176) βρίσκεται από εχθές στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Μεταφέρει σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) (Φωτογραφία: e-evros)

Για τρεις ημέρες θα βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη η διοίκηση και σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού. Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο εκπαιδευτικών ταξιδιών που πραγματοποιούνται κάθε μήνα σε ελληνικά λιμάνια και γι’ αυτό το ταξίδι επιλέχθηκε η Αλεξανδρούπολη ως προορισμός.

Το εκπαιδευτικό ταξίδι περιλαμβάνει επισκέψεις στην περιοχή ευθύνης της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού από σήμερα Παρασκευή 10 Αυγούστου έως και την Κυριακή 12 Αυγούστου, οπότε και θα αναχωρήσουν.

Η ΣΜΥΝ είναι η παραγωγική Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού και ανήκει στην Ανώτερη Βαθμίδα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Σ’ αυτήν εκπαιδεύονται οι μελλοντικοί μόνιμοι υπαξιωματικοί του ΠΝ ώστε μετά την αποφοίτηση να είναι ικανοί να ανταποκριθούν στα καθήκοντα της ειδικότητάς των.

e-evros.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.