“Οι σχηματισμοί τεθωρακισμένων χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό των θέσεων των αρμάτων και των τομέων ευθύνης κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων. Οι σχηματισμοί διευκολύνουν τον έλεγχο, αυξάνουν την προστασία, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των πυρών και την αποφυγή συγχύσεως. Οι σχηματισμοί δεν είναι ακριβή γεωμετρικά σχήματα και τα άρματα δεν υποχρεούνται να απέχουν μια καθορισμένη θέση μεταξύ τους. Η θέση κάθε άρματος στο σχηματισμό εξαρτάται από το έδαφος και και την ικανότητα του οδηγού κάθε πλευρικού άρματος να δει το προπορευόμενο άρμα. Κάθε άρμα θα πρέπει να κινείται πάντα διατηρώντας την ίδια σχετική θέση εντός του σχηματισμού. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι κάθε πλήρωμα ξέρει πού να κινηθεί, ποιος βρίσκεται δίπλα του και που να παρατηρήσει και να κατευθύνει τα πυρά του.”

ΕΕ 6-32 Ουλαμός Αρμάτων, σελ. 21

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: