Συμμετοχή THEON και SCYTALYS σε Εκθέσεις Κολομβίας, Βραζιλίας, Αιγύπτου

Επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά και του Γενικού Διευθυντή ΓΔΑΕΕ, Αντιναύαρχου (εα) Αριστείδη Αλεξόπουλο, στα περίπτερα ΤΗΕΟΝ SENSORS και SCYTALYS στην EDEX Αιγύπτου

Δελτίο τύπου

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ΤΗΕΟΝ SENSORS & SCYTALYS στις διεθνείς εκθέσεις Κολομβίας, Βραζιλίας, Αιγύπτου με τα καινοτόμα συστήματά τους.

Δραστική υπήρξε η συμμετοχή τόσο της THEON SENSORS, όσο και της SCYTALYS, εταιρίες-μέλη του EFA GROUP, στις διεθνείς εκθέσεις αμυντικού υλικού που πραγματοποιήθηκαν στην Κολομβία, τη Βραζιλία και την Αίγυπτο, παρουσιάζοντας καινοτόμα συστήματα νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης, αλλά και συστήματα διαλειτουργικότητας που κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης. Συγκεκριμένα:

Στην Κολομβία, μεγάλο και έμπρακτο ενδιαφέρον για τα συστήματα νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης της THEON SENSORS και τα συστήματα διαλειτουργικότητας  και διασύνδεσης δεδομένων της SCYTALYS επέδειξαν οι κρατικές αρχές της Κολομβίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Αμερικής, στη Διεθνή Έκθεση Expodefensa, στην Μπογκοτά της Κολομβίας (29/11 – 1/12/2021). Να σημειωθεί ότι στην εν λόγω έκθεση, η THEON SENSORS και η SCYTALYS υπήρξαν οι μοναδικές ελληνικές εταιρίες που συμμετείχαν εκθέτοντας τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα τους, προωθώντας ταυτόχρονα την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία και Μηχανική. Η παρουσία των εταιριών του Ομίλου EFA GROUP στην Έκθεση επισφραγίσθηκε με την επίσκεψη του Προέδρου της Κολομβίας, Ιβάν Ντούκε, ο οποίος τίμησε την Ελλάδα και τις εταιρίες του Ομίλου, μιλώντας μάλιστα ελληνικά.

Στη Βραζιλία, όντας ο πιο σημαντικός προμηθευτής συστημάτων νυκτερινής όρασης για τον Στρατό της Βραζιλίας, την Ομοσπονδιακή Αστυνομία, καθώς και τη Στρατιωτική Αστυνομία της χώρας κατά τα τελευταία έτη, και έχοντας αποσπάσει σημαντικές συμβάσεις προμήθειας ανάλογων υλικών, η ΤΗΕΟΝ SENSORS συμμετείχε στην έκθεση Mostra BID στην Μπραζίλια της Βραζιλίας (7/12-9/12/2021), μαζί με τον στρατηγικό της συνεργάτη στη χώρα, SAFRAN Electronics and Defense. Στην Έκθεση παρουσιάστηκαν  τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα της για τους τοπικούς τελικούς χρήστες, οι οποίοι τείνουν να εξελιχθούν εκ των σημαντικότερων πελατών της εταιρίας στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε συμβολική παράδοση συστήματος νυχτερινής όρασης NYX στον Γραμματέα Ενοποιημένων Επιχειρήσεων του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Βραζιλίας, κ. Alfredo Carrijo, για την προμήθεια σημαντικού αριθμού δίκυαλων νυχτερινής όρασης προς τις ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας της χώρας.

Στην Αίγυπτο, μεγάλη ήταν η προσέλευση στα περίπτερα της ΤΗΕΟΝ SENSORS και SCYTALYS στη διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού EDEX 2021 (Egypt Defense Expo) που διεξήχθη στο Κάιρο, από τις 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2021, με το ενδιαφέρον του Αιγυπτιακού Στρατού και άλλων ξένων αντιπροσωπειών να επικεντρώνεται μεταξύ άλλων στα θερμικά προϊόντα της ΤΗΕΟΝ SENSORS και στις δυνατότητες των διαλειτουργικών συστημάτων C2 της SCYTALYS. Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα έδωσε το «παρών» στην Έκθεση της Αιγύπτου με τη συμμετοχή συνολικά πέντε εταιριών αμυντικού υλικού από τον κρατικό και ιδιωτικό τομέα, ενώ δυναμική παρουσία είχε και η Ένωση Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Ασφάλειας (Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α.), η οποία παρείχε μεταξύ άλλων και υποστήριξη στις Ελληνικές εταιρίες.

 O κ. Βασίλης Σαββαΐδης, Διευθύνων Σύμβουλος της THEON SENSORS, σημείωσε: «Η συμμετοχή μας σε πολλαπλές Διεθνείς Εκθέσεις αμυντικού υλικού ανά τον κόσμο, και συχνά την ίδια χρονική περίοδο, αποτελεί απόρροια της στρατηγικής επιλογής για εξωστρέφεια του Ομίλου, αλλά και των δημιουργικών επαφών που έχουμε αναπτύξει με τον κόσμο των εκθέσεων, τις επίσημες αποστολές, τους στρατιωτικούς, τους προμηθευτές, τους πελάτες μας. Καταφέρνουμε να παρουσιάζουμε πάντα το καλύτερο δυνατόν προϊόν, γιατί το εξελίσσουμε, καθώς αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και συνεχώς το προσαρμόζουμε στα Τμήματα Έρευνας-Ανάπτυξης και Παραγωγής των Εταιριών μας».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.