Την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) στην Καρδίτσα, η τελετή ονομασίας 144 Οπλιτών της Στρατονομίας και 38 Σμηνιτών της Αερονομίας, της 2017 Ε΄/ΕΣΣΟ, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας, έχει ως αποστολή να εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στα Στελέχη και τους Οπλίτες της Στρατονομίας και τους Σμηνίτες της Αερονομίας, σ’ ένα περιβάλλον όπου καλλιεργούνται η ενσυνείδητη πειθαρχία και οι στρατιωτικές αρετές, με στόχο να είναι αποτελεσματικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Η εκπαίδευση των Στρατονόμων και Αερονόμων είναι απαιτητική και διαρκεί 6 εβδομάδες. Περιλαμβάνει καθημερινή σωματική γύμναση, διέλευση στίβου εμποδίων, αυτοάμυνα, βολές με ελαφρά όπλα Πεζικού, μηχανοδήγηση οχημάτων και δικύκλων, καθώς και ασκήσεις μάχης με πραγματικά πυρά.

Συγχαρητήρια στο ΚΕΣΝ για την άριστη οργάνωση της τελετής, στους εκπαιδευτές για την εξαιρετική εικόνα των νέων Στρατονόμων και Αερονόμων και στους γονείς για τους λεβέντες που παραδίδουν στον Ελληνικό Στρατό.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν.

Παρουσία Αρχηγού ΓΕΣ στην Τελετή Ονομασίας Οπλιτών Στρατονομίας και Σμηνιτών Αερονομίας της 2017 Ε΄/ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας στην ΚαρδίτσαΠαρουσία Αρχηγού ΓΕΣ στην Τελετή Ονομασίας Οπλιτών Στρατονομίας και Σμηνιτών Αερονομίας της 2017 Ε΄/ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας στην ΚαρδίτσαΠαρουσία Αρχηγού ΓΕΣ στην Τελετή Ονομασίας Οπλιτών Στρατονομίας και Σμηνιτών Αερονομίας της 2017 Ε΄/ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας στην ΚαρδίτσαΠαρουσία Αρχηγού ΓΕΣ στην Τελετή Ονομασίας Οπλιτών Στρατονομίας και Σμηνιτών Αερονομίας της 2017 Ε΄/ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας στην ΚαρδίτσαΠαρουσία Αρχηγού ΓΕΣ στην Τελετή Ονομασίας Οπλιτών Στρατονομίας και Σμηνιτών Αερονομίας της 2017 Ε΄/ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας στην ΚαρδίτσαΠαρουσία Αρχηγού ΓΕΣ στην Τελετή Ονομασίας Οπλιτών Στρατονομίας και Σμηνιτών Αερονομίας της 2017 Ε΄/ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας στην ΚαρδίτσαΠαρουσία Αρχηγού ΓΕΣ στην Τελετή Ονομασίας Οπλιτών Στρατονομίας και Σμηνιτών Αερονομίας της 2017 Ε΄/ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας στην ΚαρδίτσαΠαρουσία Αρχηγού ΓΕΣ στην Τελετή Ονομασίας Οπλιτών Στρατονομίας και Σμηνιτών Αερονομίας της 2017 Ε΄/ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας στην ΚαρδίτσαΠαρουσία Αρχηγού ΓΕΣ στην Τελετή Ονομασίας Οπλιτών Στρατονομίας και Σμηνιτών Αερονομίας της 2017 Ε΄/ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας στην ΚαρδίτσαΠαρουσία Αρχηγού ΓΕΣ στην Τελετή Ονομασίας Οπλιτών Στρατονομίας και Σμηνιτών Αερονομίας της 2017 Ε΄/ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας στην ΚαρδίτσαΠαρουσία Αρχηγού ΓΕΣ στην Τελετή Ονομασίας Οπλιτών Στρατονομίας και Σμηνιτών Αερονομίας της 2017 Ε΄/ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας στην ΚαρδίτσαΠαρουσία Αρχηγού ΓΕΣ στην Τελετή Ονομασίας Οπλιτών Στρατονομίας και Σμηνιτών Αερονομίας της 2017 Ε΄/ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας στην Καρδίτσα

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: