Οι ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις (“VDV”) δημιουργούν τρεις Ίλες αρμάτων μάχης εξοπλισμένες με άρματα “T-72M”. Επίσης, δημιουργούνται μονάδες ηλεκτρονικού πολέμου (ΗΠ) και ανεπάνδρωτων εναέριων οχημάτων (“UAV”) και ενεργοποιείται ένα τάγμα εναέριας επίθεσης στην Κριμαία.

Οι ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις δημιουργούν, φέτος, τρεις επιλαρχίες αρμάτων μάχης, όπως επίσης και μονάδες που θα διαθέτουν συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου (ΗΠ) και ανεπάνδρωτα εναέρια οχήματα (“UAV”), όπως δήλωσε ο στρατηγός Αντρέϊ Σερντιούκοφ.

Ο στρατηγός δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης, την 1η Αυγούστου, ότι αυτή τη στιγμή οι “VDV” αποτελούνται από τέσσερις μεραρχίες και πέντε ανεξάρτητες ταξιαρχίες, συν τη διοικητική υποστήριξη. “Μέσα στις μονάδες έχουν δημιουργηθεί υπομονάδες αρμάτων, ΗΠ, και ‘UAV’. Οι υπομονάδες αναγνώρισης έχουν επίσης μετατραπεί σε τάγματα. Έχουμε επίσης ενεργοποιήσει ένα τάγμα εναέριας επίθεσης στην Κριμαία και ένα ξεχωριστό τάγματα επισκευής και περισυλλογής. Αυτά τα μέτρα έχουν αυξήσει τις ικανότητες των ‘VDV’ κατά 20 τοις εκατό”, δήλωσε.

©Kirill Kudryavtsev/AFP/Getty Images | Οι “VDV” θα ενισχυθούν με άρματα μάχης “T-72M” όπως αυτά που συμμετείχαν στην παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης στην Μόσχα την 9η Μαΐου 2018.

Dmitry Fediushko

Απόδοση/Μετάφραση από το “Janes.Com” για την Προέλαση.

One Response

  1. KonTim

    Να υποθέσω πως oi Αερομεταφερόμενες δυνάμεις θα αναλάβουν ένα πιο “χερσαίο” ρόλο εγκαταλείποντας μερικώς την ικανότητα αερομεταφοράς/αεροκίνησης;Γιατί ως γνωστό τα T-72 δεν μπορούν να μεταφερθούν δια αέρος σε τακτικό-επιχειρησιακό επίπεδο.

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: