Τελετή αποφοίτησης των τεθωρακισμένων Καταρινών στην Αλεξανδρούπολη (φωτ&βιντεο)

Ο Διοικητής της ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Σταματιάδης απονέμει το διακριτικό αποφοίτησης σε ένα Καταρινό αρματιστή. (ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο “ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ”, την έδρα της XXIII Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στην Αλεξανδρούπολη, η τελετή λήξης της εκπαίδευσης του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης Ειδικοτήτων του στρατιωτικού προσωπικού του Κατάρ σε αντικείμενα τεθωρακισμένων, στην Περιοχή Ευθύνης της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, παρουσία του Διοικητή της Μεραρχίας, Υποστράτηγου κ. Παναγιώτη Φαραντάτου και του Διοικητή της ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχου κ. Γεωργίου Σταματιάδη.

Η τελετή αποφοίτησης περιελάμβανε επίδειξη διέλευσης στίβου εμποδίων με άρμα μάχης Leopard 2 HEL το οποίο επάνδρωναν πληρώματα από το Κατάρ. (ΓΕΣ)
Επίδειξη φόρτωσης πυρομαχικών 120 χιλιοστών από καταρινούς. (ΓΕΣ)
Διέλευση τάφρου. (ΓΕΣ)
Ανάβαση εμποδίου μεγίστης μετωπικής κλίσης. (ΓΕΣ)
Τελετή Αποφοίτησης Στρατιωτικού Προσωπικού του Κατάρ στην ΠΕ της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ. (ΓΕΣ)
Αναμνηστική φωτογραφία των Ελλήνων Αξιωματικών και Καταρινών τεθωρακισμένων. (ΓΕΣ)
Διέλευση στίβου εμποδίων με Leopard 2 HEL. (ΓΕΣ)
Διέλευση τάφρου. Η οδήγηση του άρματος γίνεται από τα περισκόπια του. (ΓΕΣ)
Διέλευση τάφρου. (ΓΕΣ)
Διέλευση εμποδίου μετωπικής κλίσης. (ΓΕΣ)
Αριστερά ο Διοικητής της 24 ΕΜΑ, Σχης (ΤΘ) Σίμος Ανδρέας και δεξιά τα εκπαιδευόμενα πληρώματα. Η 24 ΕΜΑ ήταν υπεύθυνη για την εκπαίδευση των πληρωμάτων στο άρμα μάχης Leopard 2 HEL και το KEΞ για την εκπαίδευση στην εξομοίωση. (ΓΕΣ)
Τελετή Αποφοίτησης Στρατιωτικού Προσωπικού του Κατάρ στην ΠΕ της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ. (ΓΕΣ)
Αποχώρηση Σημαιών. Λήξη τελετής. (ΓΕΣ)

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.