ΠΝ: Βραβεία Διαγωνισμού Ναυτικής Επιθεώρησης έτους 2018

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού η τελετή απονομής  βραβείων του διαγωνισμού φωτογραφίας και μελετών του περιοδικού ‘’Ναυτική Επιθεώρηση’’ έτους 2018, παρουσία του Υπαρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Υποναυάρχου Γεωργίου Καμπουράκη ΠΝ.

Οι νικητές που ανέδειξε ο φετινός διαγωνισμός ανά κατηγορία είναι:

Βραβεία Μελετών

Το  Α’ Βραβείο  στον Πλωτάρχη Εμμανουήλ Μουρτζάκη ΠΝ για την μελέτη με θέμα «Ο Μέγας Αλέξανδρος και η Πολιτική Ηγεσία ».
Το Β΄ Βραβείο στον Πλωτάρχη (Ο) Παναγιώτη Μπλάνο ΠΝ για τη μελέτη με θέμα «Επιχειρησιακή Αποτελεσματικότητα των Διαδικασιών Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων στο ΠΝ».
Το Γ΄ Βραβείο στον Υποσμηναγό (ΤΤΗ) Αθανάσιο Λαμπρόπουλο για την μελέτη με θέμα «Ύδρα, Σπέτσες, Ψαρά, οι γεννήτορες του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Κοινωνία, οργάνωση, οικονομία στους προεπαναστατικούς χρόνους και η προσχώρησή τους στον αγώνα του πολέμου της ανεξαρτησίας του 1821».

 Εδώ, στην Προέλαση, είχαμε την τιμή να δημοσιεύσουμε και αναδημοσιεύσουμε άρθρα του Πλωτάρχη Εμμανουήλ Μουρτζάκη ΠΝ. Ευχόμαστε στον Πλωτάρχη Μουρτζάκη συγχαρητήρια και πάντα άξιος! Τα άρθρα είναι τα ακόλουθα:

  1. Οργανικά UAV για τα σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού
  2. Κατευθυνόμενα βλήματα Cruise στο Αιγαίο Πέλαγος και την Ανατολική Μεσόγειο
  3. Το δόγμα Anti Access/Area Denial και η Ρωσική Ναυτική Στρατηγική στην Ανατολική Μεσόγειο
  4. Η επιστροφή της Ρωσίας στην Αρκτική – Εφαρμογή σύγχρονης Ναυτικής Στρατηγικής – Α’ Μέρος
  5. Η επιστροφή της Ρωσίας στην Αρκτική – Εφαρμογή σύγχρονης Ναυτικής Στρατηγικής – Β’ Μέρος

έχει γράψει επίσης και μια κριτική βιβλίου:

  1. Βιβλίο: Ισλάμ

Βραβεία Φωτογραφίας

Το Α΄ Βραβείο  στον Σημαιοφόρο (ΥΝ) Αθανάσιο Μαράντη ΠΝ, για την φωτογραφία με θέμα: «Φυσικό Λιμάνι Καστελόριζου».
Το Β΄ Βραβείο στον Ανθυποπλοίαρχο (Ε) Αναστάσιο Λυμπερόπουλο ΠΝ, για την φωτογραφία με θέμα: «Η Φρεγάτα «ΣΑΛΑΜΙΣ» τύπου ΜΕΚΟ 200 ΗΝ, διασταυρώνεται με τη Τριήρη «ΟΛΥΜΠΙΑΣ», κατά την διάρκεια επιθεώρησης του στόλου από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Ιούνιος 2018»
Το Γ΄ Βραβείο στον Ανθυπασπιστή (ΝΟΣ) Ιωάννη Κατσαβό για την φωτογραφία με θέμα: «Τα αποδημείν εί αρίστη παιδεία».

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.