Η εταιρεία COHEMO, που εδρεύει στη Μαδρίτη, θα αναλάβει την συντήρηση των πύργων των αρμάτων μάχης Leopardo 2E. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, μεταξύ των άλλων, περιλαμβάνεται η επιθεώρηση και η επισκευή του συστήματος σταθεροποίησης, τα σκοπευτικά βολής και άλλοι ηλεκτρονικοί εξοπλισμοί.

Η σύμβαση συνήφθη από την διοίκηση διοικητικής υποστήριξης (MALE) του Στρατού της Ισπανίας, η οποία έλαβε αρκετές προσφορές συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών Indra και COHEMO. Η εταιρεία κέρδισε την σύμβαση μετά από ενδελεχή αξιολόγηση των προσφορών και την εξέταση διαφορετικών κριτηρίων.

Η αξία της σύμβασης ανέρχεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ, η οποία περιλαμβάνει τρεις ετήσιες δόσεις του ενός εκατ. € και την πιθανή επέκταση για άλλα τρία χρόνια. Με την παρούσα, ο ισπανικός Στρατός εξασφαλίζει την λειτουργικότητα όλων των συστημάτων του.

Εκτός από την προαναφερθείσα σύμβαση, η εταιρεία της Μαδρίτης διαθέτει σε ισχύ ευρύ φάσμα συμφωνιών με τον ισπανικό Στρατό, όπως η παροχή ανταλλακτικών για τα Leopard και θερμικές κάμερες για διάφορα οχήματα.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: