Το ΓΕΕΘΑ ευχαριστεί για τις προσφορές πολιτών προς τους φρουρούς του Έβρου

Απο Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Μία ενέργεια προς τη σωστή κατεύθυνση είναι η απόφαση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης, όπως να ορίσει έναν υπεύθυνο – στρατιωτικό – συντονιστή για την καλύτερη αξιοποίηση του τεράστιου ρεύματος προσφοράς ιδιωτών υπέρ των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας, που αυτές τις ώρες επιχειρούν δίπλα – δίπλα στον Έβρο αντιμετωπίζοντας τις πολύ μεγάλες ροές μεταναστών/προσφύγων που έχει ωθήσει εκεί η Τουρκία.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό το ΓΕΕΘΑ, αφού πρώτα ευχαρίστησε θερμώς όλους όσοι έχουν προσφέρει ως τώρα για το σκοπό αυτό, ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα, ότι με σκοπό την αποδοτικότερη διαχείρηση των προαναφερθεισών ανιδιοτελών προσφορών, ορίζεται ως αρμόδιος σύνδεσμος ο αξιωματικός συντονιστής του Κλάδου Υποστηρίξεως ˗ Διοικητικής Μερίμνης του ΓΕΕΘΑ.

Και όλα αυτά «Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα αφενός της ομαδικής και αφετέρου της ατομικής προσπάθειας – συνεισφοράς και κατόπιν της εκδήλωσης μεγάλου ενδιαφέροντος φυσικών και νομικών προσώπων να υποστηρίξουν το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο των τρεχουσών εξελίξεων στα ανατολικά σύνορα της χώρας, το ΓΕΕΘΑ ευχαριστεί θερμά τόσο για την υλική όσο και για την ηθική στήριξη η οποία παρέχεται τόσο γενναιόδωρα», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικώς.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

“Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα αφενός της ομαδικής και αφετέρου της ατομικής προσπάθειας-συνεισφοράς και κατόπιν της εκδήλωσης μεγάλου ενδιαφέροντος φυσικών και νομικών προσώπων να υποστηρίξουν το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο των τρεχουσών εξελίξεων στα ανατολικά σύνορα της χώρας, το ΓΕΕΘΑ σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τόσο για την υλική όσο και για την ηθική στήριξη η οποία παρέχεται τόσο γενναιόδωρα.

Με σκοπό την αποδοτικότερη διαχείριση των παραπάνω ανιδιοτελών προσφορών, ορίζεται ως αρμόδιος σύνδεσμος ο Αξιωματικός Συντονιστής του Κλάδου Υποστήριξης˗Διοικητικής Μέριμνας του ΓΕΕΘΑ (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106571247, 6983491611, E-mail: [email protected]).”

Πηγή: lawandorder.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.