Στο πλαίσιο του «Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Φρουράς και της Αστυνομίας Κύπρου», πραγματοποιήθηκε κοινή άσκηση μικρής κλίμακας σε θαλάσσιες περιοχές της Κύπρου, στις 5 και 6 Μαρτίου 2019, με τη συμμετοχή Μονάδων της Διοίκησης Ναυτικού και Αστυνομικών Ακάτων (Α/Α) της Διοίκησης Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας.

Στην άσκηση, με την κωδική ονομασία «ΤΡΙΑΙΝΑ-2019», πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή Αξιωματικών Συνδέσμων και εξετάστηκαν εκπαιδευτικά αντικείμενα που περιελάμβαναν αντιμετώπιση συμβατικών αλλά και ασύμμετρων απειλών για την προαγωγή της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας του προσωπικού με σκοπό την επαύξηση της συνέργειας των δυο Διοικήσεων.

Κατά την άσκηση, την οποία διεύθυνε εν πλω επιβαίνων στο ΠΓΥ ΑΛΑΣΙΑ ο Διοικητής Ναυτικού, Πλοίαρχος Χαράλαμπος Χαραλάμπους ΠΝ, επιβεβαιώθηκε η εξαίρετη συνεργασία μεταξύ των δυο Διοικήσεων.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: