Ο Στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ) επιθυμεί να εξοπλίσει τα επίγεια οχήματα μάχης με νέους αισθητήρες που θα παρέχουν στα πληρώματα την ικανότητα να παρατηρούν καλύτερα το άμεσο περιβάλλον τους.

Σε ένα αίτημα για πληροφορίες της 19ης Ιουνίου που κοινοποιήθηκε στον ιστότοπο τον Ομοσπονδιακών Επιχειρηματικών Ευκαιριών, ο Στρατός ανακοίνωσε ότι αναζητεί για «οικονομικά προσιτούς και ώριμους» μη ψυχωμένους αισθητήρες υπερθύρων μεγάλου μήκους κύματος (LWIR) με ευρύ πεδίο παρατήρησης (FOV) για την παροχή εικόνας βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD) στα μέλη των πληρωμάτων του στόλου επίγειων οχημάτων μάχης.

«Το προτεινόμενο σύστημα πρέπει να παρέχει τη δυνατότητα που θα επιτρέπει στα πληρώματα οχημάτων (οδηγό, αρχηγό, ομάδα), είτε στις επιχειρήσεις με ανοιχτές ή κλειστές θυρίδες, να παρατηρούν το άμεσο περιβάλλον τους καθώς είναι σταματημένοι ή κινούμενοι, ημέρα και νύχτα», έγραψε ο Στρατός.

Ashley Roque

Απόδοση/Μετάφραση απο το Janes.com για την Προέλαση.

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: