Το VBS3 είναι συμβατό με τα εκπαιδευτικά σενάρια του VBS2.

Μια ομάδα με επικεφαλής την εταιρεία Calytrix Technologies πρόκειται να προμηθεύσει το Στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) με ένα νέας γενιάς πολεμικό παιχνίδι προσομοίωσης, το οποίο ονομάζεται Virtual Battlespace 3 (VBS3). Η πενταετής σύμβαση ανατέθηκε στην ομάδα υπό το πρόγραμμα του Στρατού των ΗΠΑ με την ονομασία “Εκπαιδευτικά Παίγνια” (GFT).

H ομάδα αποτελείται από τις εταιρείες Calytrix, Bohemia Interactive Simulations (BISim), SimCentric και την Alelo.

Το VBS2, είχε παραδοθεί στο Στρατό των ΗΠΑ το 2009, στο πλαίσιο της σύμβασης Game After Ambush (GAA). Από τότε, το προϊόν δέχεται συνεχώς βελτιώσεις με νέα πρόσθετα και ενισχυμένα χαρακτηριστικά, τα οποία περιλαμβάνονται στο VBS3.

Μ’ έμφαση στην επαναχρησιμοποίηση και τα νέα πρότυπα, το VBS3 αποτελεί ένα περαιτέρω βήμα προς ένα κοινό εικονικό περιβάλλον για χρήση σε όλες τις πτυχές της εκπαίδευσης στους στρατιωτικούς εξομοιωτές. Το VBS3 είναι συμβατό με το πρόγραμμα και τα σενάρια που έχουν δημιουργηθεί στο VBS2 και είναι συμβατό με το hardware του VBS2.

Εκτός από τη παράδοση του VBS3 στον Στρατό των ΗΠΑ, θα παραληφθεί και από τους Πεζοναύτες των ΗΠΑ, και τις στρατιωτικές δυνάμεις Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας, Καναδά, το Ολλανδικό υπουργείο Άμυνας και τις Ένοπλες Δυνάμεις της Σουηδίας.

About The Author

Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν αποφεύγουν τον πόνο, όταν αυτό απαιτηθεί. Τα F-5A παραλήφθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία το 1965 και αποσύρθηκαν το 2001.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: