Η εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» κατέγραψε την εντυπωσιακή επιχειρησιακή εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων στον Ασκό-Προφήτη, κοντά στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Ρεντίνας.

Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές και το υπόλοιπο μάχιμο προσωπικό του Στρατού Ξηράς συνεργάστηκαν άψογα εκτελώντας με απόλυτη επιτυχία το σενάριο της άσκησης.

Εχθρικές δυνάμεις έχουν καταλάβει πάτρια εδάφη, η αποστολή για την αποκατάσταση της Εθνικής κυριαρχίας ανατίθεται στις Ειδικές Δυνάμεις.

One Response

 1. Gunslinger32

  Εντάξει όλα αυτά με την εκπαίδευση(και τα επικοινωνιακά του ΓΕΣ), αλλά απο μέσα μεταφοράς/αερομεταφοράς προσωπικού μου θύμισε λίγο βιετνάμ και λίγο πρώτο γύρο Ιράκ, εφόσον δεν εμφανίστηκε πουθενά έστω ένα απο τα νέα ΝΗ90 που είναι σε υπηρεσία στην ΑΣ. Ένα θέμα είναι και η γυμνή η σκέτη αραβίδα Μ4 η το όπλο Μ16 που είδα στην παρουσίαση, η οποία χτυπάει άσχημα στην σημερινή εποχή που το στάνταρ σε μονάδες συμμάχων (που έχει ο ΕΣ συχνά ως πρότυπα για οπλισμό εξοπλισμό η και εμφάνιση, οι οποίες δεν ανήκουν στις επϊλεκτες ΕΑ) είναι μια χειρολαβή και ένα σύστημα σκόπευσης.

  Στις παρακάτω φωτογραφίες(αν εμφανιστούν), φαίνονται στελέχη της 173ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας όπως και των αερομεταφερώμενων μεραρχίων 101η(Screamin Eagles) και 82η(All American) που είναι η πιο γνωστοί σχοιματισμοί αερομεταφερόμενου πεζικού, με αυτά τα όπλα που φέρουν σκοπευτικά και χειρολαβές.

  ” rel=”nofollow”>” alt=”” width=”700″ height=”” />

  ” rel=”nofollow”>” alt=”” width=”700″ height=”” />?itok=DLp0bjpM

  https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=2ahUKEwiZwZ6opb3jAhWNIlAKHd_1AoAQjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fnationalinterest.org%2Fblog%2Fbuzz%2Farmy-needs-replace-m4-carbine-what-would-make-best-rifle-34182&psig=AOvVaw2MF_yXo0kU1GXI_y1d6Zqq&ust=1563498509113529

  ” rel=”nofollow”>” alt=”” width=”700″ height=”” />

  https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=2ahUKEwjI-uvbpb3jAhUSYlAKHZyqCMgQjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fwww.wearethemighty.com%2Farticles%2F82nd-airborne-troops-deploy-to-fight-isis&psig=AOvVaw2MF_yXo0kU1GXI_y1d6Zqq&ust=1563498509113529

  Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: