Βρετανία: Ο εξομοιωτής συνδυασμένων όπλων ICAVS(D) έφτασε στην πλήρη επιχειρησιακή ικανότητα

Ο εξομοιωτής Elbit Systems ICAVS(D) είναι ένα από τα πρωτοπόρα έργα του Προγράμματος Μετασχηματισμού Συλλογικής Εκπαίδευσης του Βρετανικού Στρατού (CTTP). (Elbit Systems UK)

Ο εξομοιωτής συνδυασμένων όπλων Interim Combined Arms Virtual Simulation (Deployable) [ICAVS(D)] της εταιρείας Elbit Systems UK έχει εισέλθει σε καθεστώς πλήρους επιχειρησιακής ικανότητες, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την 21η Σεπτεμβρίου.

Το Σεπτέμβριο, οι μηχανικοί και ηλεκτρολόγοι του βασιλικού μηχανικού του Βρετανικού Στρατού λειτουργήσαν τον ICAVS(D) στο Τίντγουορθ στο πεδίο ασκήσεων Salisbury Plain, σηματοδοτώντας την 25η εκπαιδευτική δραστηριότητα και το ορόσημο της πλήρους επιχειρησιακής ικανότητας (FOC) του συστήματος, προσέθεσε η εταιρεία.

Το ICAVS(D) είναι ένα από τα πρωτοποριακά έργα για το Πρόγραμμα Μετασχηματισμού Συλλογικής Εκπαίδευσης του Βρετανικού Στρατού (CTTP), το οποίο επιδιώκει να εκσυγχρονίσει και να αντικαταστήσει την ξεπερασμένη εκπαιδευτική μεθοδολογία του Στρατού με αληθινά, εικονικά και εποικοδομητικά (LVC) συστήματα.

Το σύστημα εισήλθε σε υπηρεσία με τον βρετανικό Στρατό τον Απριλίου, όπου διαδέχθηκε τον εξομοιωτή της QinetiQ Unit Based Virtual Trainer (UBVT). Χρησιμοποιώντας υλικά υψηλών προδιαγραφών και το λογισμικό Defence Virtual Simulation, το ICAVS(D) παρέχει εικονική εκπαίδευση τακτικής σύμφωνα με το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μάχης “Battle Craft Syllabus” (BCS) του Βρετανικού Στρατού.

Το Το ICAVS(D) επιτρέπει τη συλλογική εκπαίδευση και τον πειραματισμό σε τόπο και χρόνο που επιλέγουν οι Μονάδες και επιτρέπει την διεξαγωγή σύνθετων σεναρίων σε επιχειρησιακά περιβάλλοντα όλων των καιρικών συνθηκών και καταστάσεων, δήλωσε η εταιρεία.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.