Από την Κυριακή 5 έως την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, στο πλαίσιο της Μετεκπαίδευσης Εφεδρείας, πραγματοποιήθηκε, από την XXV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, Μετεκπαίδευση Εφέδρων για την απονομή δεύτερης ειδικότητας.

Η μετεκπαίδευση αφορούσε σε Πυροβολητές – Ασυρματιστές Μέσου Άρματος LEO2A4-HEL.

Η μετεκπαίδευση, αξιολογήθηκε από το Δ΄ Σώμα Στρατού, με άριστα αποτελέσματα.

Μετεκπαίδευση Εφεδρείας Δ΄ Σώματος ΣτρατούΜετεκπαίδευση Εφεδρείας Δ΄ Σώματος ΣτρατούΜετεκπαίδευση Εφεδρείας Δ΄ Σώματος ΣτρατούΜετεκπαίδευση Εφεδρείας Δ΄ Σώματος ΣτρατούΜετεκπαίδευση Εφεδρείας Δ΄ Σώματος ΣτρατούΜετεκπαίδευση Εφεδρείας Δ΄ Σώματος ΣτρατούΜετεκπαίδευση Εφεδρείας Δ΄ Σώματος Στρατού

One Response

  1. ΑΧΕΡΩΝ

    Ούτε έναν,ούτε δύο,ούτε τρείς,δεκαπέντε εφέδρους μετρησα!
    Άλλοι τόσοι κάθε χρόνο,σε μία πενταετία επανδρώνουμε ολόκληρη ίλη.

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: